marți, 27 august 2013

Cañizares: "Nu vad nici o problema daca Iker ar juca pentru Barça"



Fostul portar al lui Real Madrid, Santiago Cañizares, a spus la o emisiune tv ca daca Iker Casillas nu joaca la Madrid ar trebui sa isi caute o echipa unde o poate face.
"Este, in primul rand, meseria ta si daca acolo unde esti nu poti juca, atunci iti cauti in alta parte", a declarat fostul portar, care a trecut si pe la Valencia. "Niciodata nu am fost de acord ca un club sa aiba doi portari de mare valoare."
Fostul international spaniol nu vede nici o problema daca Iker ar parasi clubul madrilen pentru a juca pentru Barça. Cañizares a spus ca "la Barcelona, ca si in toata lumea, valoarea lui Iker este recunoscuta. Daca eu eram Casillas m-as fi intrebat daca nu cumva viitorul meu se afla in alta parte. Atat stres nu este normal", a adaugat el.
Cañizares a mai spus ca "sitatia este incomoda pentru ambii portari (Casillas si Diego Lopez). Nu am fost niciodata de acord cu situatia de a avea doi portari mari in aceeasi echipa. Casillas este in mod constant in atentia publicului", a mai spus Cañizares.


sursa: www.soloporteros.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu