duminică, 30 iunie 2013

Mourinho vrea sa il vanda pe Cech. Curtois ii va lua locul



Vechiul si noul manager al lui Chelsea, Jose Mourinho, pare hotarat in decizia sa de a-l inlocui ca numarul 1 pe Petr Cech in sezonul urmator.
Portarul de 31 de ani a fost un servant extraordinar pentru Chelsea, de la transferul sau din 2004, castigand doua titluri cu "albastrii", in primul mandat al lui Mourinho, dar acum portughezul spune ca e dispus sa sa il vanda pe intarnationalul ceh, iar Barcelona prezinta un interes puternic.
Gruparea catalana cauta un inlocuitor pentru Victor Valdes si isi vor incerca norocul cu o oferta de 15 mil. de Lire pentru Cech, Mourinho lasand sa se inteleaga ca a fost destul de impresionat de tanarul Thibault Curtois pentru a-l face prima sa optiune pentru postul de portar in sezonul viitor.
Tanarul belgian a fost imprumutat in ultimele doua sezoane de Chelsea la Atletico Madrid si a primit multe aprecieri pentru evolutiile sale din La Liga, inclusiv de la Mourinho, care l-a laudat dupa ce acesta a avut cateva interventi cruciale in finala Cupei Regelui dintre Real si Atletico. Dupa acel meci portughezul a spus: "(Curtois) Este un tanar portar fantastic cu un potential enorm. A avut interventii fabuloase."
Rezultatul acelei partide l-a impins pe Mourinho si mai mult spre usa de iesire de la Real, facilitandu-i reintoarcerea pe Stamford Bridge, iar acum Curtois va avea doua motive sa fie multumit pentru performanta sa prin care si-a ajutat echipa sa castige trofeul si l-a limpresionat pe managerul de  50 de ani.
Desi are inca 21 de ani, Curtois ar putea fi portarul lui Chelsea multi ani, Mourinho fiind hotarat sa ii dea ocazia de a se impune ca titular la Chelsea in sezonul urmator.
Fanii "albastrilor" vor fi cu siguranta dezamagiti daca Cech va parasi echipa, dupa ce a devenit unul din favoritii lor, dar e putin probabil ca un portar de calibrul sau sa fie multumit cu statutul de rezerva a lui Curtois, dupa atatia ani in care a fost titular incontestabil. Colegul sau belgian a aratat si el ca face progrese in ultimul sezon si nu mai poate fi tinut in afara primei echipe mult timp.

sursa: http://www.caughtoffside.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu