marți, 9 iulie 2013

Ruddy, solutia ideala pentru Chelsea

Chelsea pare decisa sa puna capat lungilor cautari pentru un concurent al lui Cech in poarta albastrilor prin aducerea internationalului englez John Ruddy de la Norwich City. Cech a suferit cateva accidentari sezonul trecut si cum numarul meciurilor creste in permanenta, Chelsea are ca prioritate de mult timp gasirea unui al doilea portar de valoare.
Ruddy, care la randul sau a avut probleme cu accidentarile sezonul trecut, este acum refacut complet si a avut evolutii consistent bune pentru Norwich de la revenirea acestora in Premiership in 2011. Inainte de accidentare forma sa l-a propulsat in echipa nationala. Portarul de 26 de ani pare o tinta perfecta pentru Chelsea, nu doar pentru a fi o rezerva de incredere, dar si pentru a-i crea concurenta lui Cech pentru postul de titular, dupa ce albastrii au renuntat la Ross Turnbull si Hilario in aceasta vara iar Curtois a fost lasat inca un an la Atletico Madrid.
In ceea ce il priveste pe Ruddy, desi recompensele financiare ar putea fi foarte tentante, ar putea fi un risc urias pentru ambitiile sale personale dar si pentru cariera internationala, neavand in niciun caz garantat primul "11", pe cand la Norwich este indiscutabil nr 1.
Se zvoneste ca discutiile sunt in stadii avansate, ramanand ca cele doua cluburi sa se inteleaga asupra sumei de transfer.



Sursa: http://www.thesixyardbox.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu